Aanmelding P'tit Yeti Nieuwsbrief

Op deze pagina kan u zich aanmelden voor de de "P'tit Yeti Nieuwsbrief". Deze wordt aan het eind van elke maand verstuurd en brengt u het laatste nieuws over P'tit Yeti (Wouter Hamelinck).

Vul hieronder je gegevens in. Enkel email is verplicht, anders weet ik natuurlijk niet waar de nieuwsbrief heen moet. De rest is optioneel en mag je gerust leeg laten.

Voornaam: Familienaam:
Email:
Aanspreking: Kan bijvoorbeeld een nickname zijn. Indien niet ingevuld wordt de voornaam gebruikt. De mail start met "Hej ****,", waarbij de aanspreking op de plaats van de sterretjes komt.

Alle reeds verstuurde nieuwsbrieven kan u lezen op blog.ptityeti.be/nieuwsbrief/.

Het opgegeven adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en zal niet aan derden worden doorgegeven. U ontvangt 1 nieuwsbrief per maand. Niet meer, niet minder. Om misbruiken tegen te gaan wordt uw ip-adres opgeslagen, maar niet openbaar gemaakt.


Dit is de volledige aanmeldingsprocedure:

  1. Vul hierboven je email-adres in en druk op "Aanmelden".
  2. U ontvangt op het opgegeven adres een mail met daarin een link. Controleer of de mail niet in uw spamfolder is terechtgekomen indien u deze niet krijgt.
  3. Klik op de link in de mail. Van zodra u een pagina ziet "Aanmelding geslaagd", bent u aangemeld. Zolang u deze pagina niet ziet, bent u nog niet aangemeld.
Soms gebeurt het dat de mails (zowel de bevestigingsmail als de nieuwsbrief zelf) in de spamfolder terecht komen. Vooral hotmail lijkt me niet graag te hebben. Ikzelf heb daarop echter bitter weinig invloed. Alle mails (zowel bevestigingsmail als de nieuwsbrieven) worden verstuurd vanaf het adres nieuwsbrief***ptityeti.be (vervang de drie sterretjes door een apenstaartje). Het kan helpen indien u dit adres aan uw adresboek toevoegt. Ook los van deze nieuwsbrief is het een goed idee om regelmatig eens in uw spammap te kijken naar false positives.


Als je eigenlijk geen grote fan bent van gevulde mailboxen kan je de nieuwsbrieven ook gewoon online lezen.